Vad har Tre för nummer?

Innehållsförteckning

Vad har Tre för nummer?

Vad har Tre för nummer?

3 – tres Kundservice – Kundcenter 3 – tres kundtjänst telefonnummer: 0735-300-400.

Vad ingår i Tre företag?

Under hur lång period kan jag ta del av 3Världen Företag när jag är ute och reser?

  • Företagsmobiler.
  • Företagsabonnemang.
  • Bredband för företag.
  • Internet of Things.
  • Mobil växel.

Har Tre pensionärsrabatt?

Väljer du 3 får du inte glömma bort att du som pensionär har tillgång till pensionärsrabatt. Operatören Tre erbjuder pensionärsrabatt precis som så många andra teleoperatörer gör. ... Pensionärsrabatten hos Tre gör att du dessutom kan få ta del av deras erbjudanden till ett billigare pris än det ordinarie.

Är Tre bra?

Tres mobilnät och täckning Tre har ett eget mobilnät som de använder sig av. Mobilnätet täcker en stor del av befolkningen, men operatören anses trots det ha sämst täckning av alla stora operatörer. Täckningen är bra i städerna, men på landsbygden och framför allt i norra Sverige är den nästan helt obefintlig.

Vad ingår i mitt 3 abonnemang?

Hos Tre ingår musikstreaming, WiFi-samtal och möjlighet att dela data. Med utvalda abonnemang ingår dessutom tilläggstjänsten 3Världen som låter dig surfa som hemma i 80 länder.

Hur ringer man till 3?

Kontakta kundtjänst för svar på frågor kring ditt abonnemang, fakturor och annat som rör 3.

  1. Kundtjänst privat. Öppet vardagar 8-20. 0735-300 400.
  2. Kundtjänst företag. Öppet vardagar 8-18. 0771-73 53 11.
  3. Huvudkontor. Öppet 8-17. 0735-300 400.

Vad ingår i 3 världen?

Med tilläggstjänsten 3Världen kan du surfa, SMSa, ringa till samma pris som inom Sverige i alla EU/EES-länder, Storbritannien, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder.

Har Tre studentrabatt?

Hej, känner att tre inte passar mig längre då jag är student och många andra företag har speciella student erbjudande vilket inte tre har.

Vad tycker folk om 3?

3 är den värsta som finns.. köp aldrig en abonnemang hos de... så lurig och oseriöst företag.. idiotiskt beteende av deras personal som försökte lura mig för att teckna ett nytt abonnemang.. aldrig mer..

Relaterade inlägg: