Vad har Bris gjort?

Innehållsförteckning

Vad har Bris gjort?

Vad har Bris gjort?

Hjälplinjer för barn i hela världen För snart 10 år sedan var Bris med och startade det internationella nätverket CHI, Child Helpline International. Idag samlar CHI 183 hjälplinjer (telefon, chatt och mejl) för barn i 142 länder. 2015 tog vi tillsammans emot över 20 miljoner kontakter från barn och unga.

Vad kan man prata om med Bris?

Du som är under 18 år kan ringa till Bris för att få prata med en kurator om det du funderar mycket på eller det du behöver hjälp med. Numret är 116 111. Telefonen är alltid öppen - även på natten.

Vad kan Bris hjälpa ett barn med?

Bris är en av Sveriges ledande barnrättsorganisationer som varje dag kämpar för ett bättre samhälle för barn. Vi stöttar barn i utsatta situationer, mobiliserar samhället för barnets rättigheter och påverkar beslutsfattare.

Hur många samtal får Bris per dag?

Under sommarlovet har Bris haft nästan 7 500 kurativa samtal med barn – en ökning med 30 procent jämfört med förra årets sommarlov. Det är första året som barn har kunnat kontakta Bris oavsett tid på dygnet och barns behov av att prata med någon om sin situation har uppenbart varit stort.

Relaterade inlägg: