Vad handlar Bron säsong 3 om?

Innehållsförteckning

Vad handlar Bron säsong 3 om?

Vad handlar Bron säsong 3 om?

När en känd dansk genusdebattör och ägare av Köpenhamns första könsneutrala förskola hittas mördad på en byggnadsarbetsplats i Malmö tvingas Saga samarbeta med en ny dansk kollega, som har svårt att acceptera Saga för den hon är.

Vem är mördaren i Bron säsong 3?

Mördaren visade sig vara Emil Larsson, en föräldralös pojke som ville straffa dem som behandlat honom illa under uppväxten. I sista avsnittet tog han sitt liv i cellen med hjälp av ett gem som han snott av Saga.

När ska Bron utspela sig?

Serien sändes under fyra säsonger varav den sista sändes i början av 2018. Sista avsnittet sändes söndagen den 18 februari 2018. Signaturmelodi är Hollow Talk med Choir of Young Believers....Bron (TV-serie)[redigera | redigera wikitext]
Produktion
StatusAvslutad 2018
Externa länkar
Officiell webbplats
IMDb Yle Arenan

Är Bron bra?

Bron” slutar på topp. Efter en säsong som varit seriens bästa vinkar man farväl med en värdig final som Sofia Helin dominerar. Slutet kan komma att definiera en tv-serie. Ett bra avslut gör serien bättre än vad den egentligen är.

Finns Bron som bok?

Först kom ”Saga Norén, länskrim Malmö”. Att säga att världssuccén ”Bron” förändrade livet för honom vore en underdrift. ... Numera är han en internationellt eftertraktad och uppskattad författare av både tv-serier och kriminalromaner.

Vad heter Henrik sabroe döttrar?

Henrik Sabroe har precis lämnat Julia och Ida till socialen. De båda ficktjuvarna har bott hos Henrik över natten. Det är uppenbart att Henrik tyckt om sällskapet. Att han i Julia och Ida ser sina egna döttrar; han vet ju fortfarande inte var de är, vad som har hänt dem, om de lever eller är döda.

Vem har skrivit serien Bron?

Hans Rosenfeldt var seriens manusförfattare, ensam sådan de första tre och jämte Camilla Ahlgren i den avslutande säsongen.

Hur många avsnitt bron säsong 4?

Den sista säsongen av Bron är här! 10 avsnitt! Säsongen börjar enligt följande... En kvinna hittas brutalt mördad på den konstgjorda ön Pepparholmen.

När kom Bron?

Prisbelönt kriminalserie med Sofia Helin i rollen som Saga Norén på länskrim i Malmö. Programmet sändes 2011–2018.

När sändes Bron första gången?

21 september 2011Bron / Första avsnittet

Relaterade inlägg: