Vad hoppas du få ut av din praktikperiod?

Innehållsförteckning

Vad hoppas du få ut av din praktikperiod?

Vad hoppas du få ut av din praktikperiod?

Har du råd att göra en obetald praktik under en kort tid? ... Är praktiken en del av din utbildning får du studiemedel från CSN. Det finns även stipendier att söka som kan hjälpa dig att finansiera din praktik.

Vad har du lärt dig i praktiken?

Vad är praktik? Praktik är att få prova på att jobba på en arbetsplats. Du får vara med på arbetsplatsen och se och lära dig hur det är att jobba där. Du kan få prova på en del av arbetsuppgifterna, lära dig mer svenska, ställa frågor och fundera över om ett arbete passar just dig.

Varför vill jag praktisera hos er?

Anledningen till att jag söker praktikplats hos just er är att jag väldigt gärna vill utveckla mina kompetenser i en organisation som fokuserar på mänskliga rättigheter. Det passar mig som person. Jag hoppas att det är ett område jag kommer att jobba inom i framtiden.

Vad har du lärt dig i praktiken på förskolan?

– Jobbar du i förskolan stöter och blöter du läroplanen oavsett om du är utbildad eller inte. Skillnaden nu är att jag börjat förstå mer varför vissa barn agerat som de gjort. Jag har fått en annan inblick i hur man kan tänka kring barn och funderar väldigt mycket på hur jag själv agerar, säger hon.

Relaterade inlägg: