Vart kommer Dejan Kulusevski ifrån?

Innehållsförteckning

Vart kommer Dejan Kulusevski ifrån?

Vart kommer Dejan Kulusevski ifrån?

Kulusevski är uppvuxen i Vällingby. Hans far Stefan är född i Sverige, men har makedonska föräldrar. Hans mor Katica flyttade till Sverige vid vuxen ålder från Makedonien (nuvarande Nordmakedonien). Han har dubbla medborgarskap.

Vilken position har Kulusevski?

Midfielder Dejan Kulusevski/Position

Vilket land kommer Alexander Isak ifrån?

Alexander Isak, född 21 september 1999 i Solna, är en svensk fotbollsspelare som spelar för Real Sociedad i La Liga och det svenska landslaget. Isak fick sitt genombrott när han endast 16 år gammal under säsongen 2016 gjorde tio allsvenska mål för AIK.

Är Zlatan född i Sverige?

3 oktober 1981 (ålder 40 år), Malmö Zlatan Ibrahimović/Born

Hur många år är Kulusevski?

21 år () Dejan Kulusevski/Age

Vilket land kommer Isac ifrån?

Privatliv. Alexander Isak är född i Stockholmsförorten Solna och uppvuxen i närområdet Ulriksdal. Hans föräldrar har sitt ursprung i Eritrea. Isaks föräldrar lämnade Eritrea på grund av det politiska läget.

Var är Alexander Isak ifrån?

21 september 1999 (ålder 22 år), Solna, Sverige Alexander Isak/Born

Vilket land kommer Zlatan Ibrahimovic från?

Uppväxt. Ibrahimović växte upp i stadsdelen Rosengård i Malmö. Hans far Šefik Ibrahimović är bosniak och modern Jurka Gravić kroat. Efter föräldrarnas skilsmässa när Ibrahimović var liten bodde han först hos sin mor i Rosengård men flyttade senare till sin far.

Är Zlatan Ibrahimovic svensk?

Zlatan Ibrahimović, född 3 oktober 1981 i Malmö, är en svensk fotbollsspelare och idrottsprofil. Sedan 2001 spelar han för det svenska fotbollslandslaget och sedan 2012 för den franska klubben Paris Saint-Germain i Ligue 1.

Är Kulusevski född i Sverige?

(ålder 21 år), Stockholm, Sverige Dejan Kulusevski/Born

Relaterade inlägg: