Vad är mina utvecklingsområden?

Innehållsförteckning

Vad är mina utvecklingsområden?

Vad är mina utvecklingsområden?

Det är så många som vänder på frågan och försöker få sin svaghet att verka som en styrka. Försök istället att vara ärlig och säga att du har en svaghet även om det också kan vara en styrka. Det du kan göra är däremot att berätta hur du försöker bli bättre och din plan för hur din dåliga sida ska förbättras.

Vad är ett utvecklingsområde?

Utvecklingsområdena pekar ut de områden som bedöms vara viktiga och avgörande för att kommunen ska utvecklas i en positiv riktning. Utifrån de utvecklingsområden som identifieras formuleras ett fåtal prioriterade utvecklingsmål som ska utgöra en grund för verksamhetens förbättrings-, förändrings- och utvecklingsarbete.

Vilka är dina svagheter intervju?

Det kan vara bra att nämna någon personlig svaghet om det är relevant i förhållande till jobbet du söker, men det finns också en annan typ av svaghet, som har att göra med vilken erfarenhet du har med dig. Vilken form av svagheter som är mest relevant beror på vilken typ av jobb du söker.

Vad jag är dålig på?

Det vanligaste svaret jag får är att man har dåligt tålamod eller är otålig. Det är väldigt vanligt att säga ”Jag kan vara lite snabb ibland och måste tänka på att de andra måste hänga med”. Andra svar som hon ofta får höra från kandidater är att de är för noggranna eller tar på sig för mycket jobb.

Vilka områden hos dig själv behöver du utveckla?

6. Vilka är dina svagheter? / Vad behöver du utveckla hos dig själv? Var ärlig här. Svaret ska visa på självinsikt, att du vet om dina svagheter och lärt dig hantera dem.

Vad är dina starka sidor?

Vad är dina starka sidor? Alla frågor ställt för att se vad du är bra på och vad som gör dig till den bästa kandidaten till just detta jobb. Fundera på om du kan nämna några exempel på hur du har använt dig av dina styrkor på jobbet för att bevisa vad du är bra på. Dessa exemplen kan skilja dig från övriga kandidater.

Relaterade inlägg: