Kan man läsa på Messenger utan att det syns?

Innehållsförteckning

Kan man läsa på Messenger utan att det syns?

Kan man läsa på Messenger utan att det syns?

Öppna messenger-appen, utan att öppna meddelandet. 3. Sätt mobilen på flygplansläge. ... Öppna meddelandet och läs – ja, det går!

Vad betyder cirklarna i Messenger?

I Messenger används olika ikoner för att visa när dina meddelanden har skickats, levererats och blivit lästa. ... : En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. : En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats.

Kan man göra sig osynlig på Messenger?

Gör så här i mobilen och surfplattan Starta Messenger-appen och tryck på kontobilden överst till vänster. Tryck på Aktiv status. Tryck på skjutreglaget vid Visa när du är aktiv. Nu frågar appen om du vill stänga av Aktiv-statusen.

Kan man se om någon läst på Messenger?

I Messenger används olika ikoner för att visa när dina meddelanden har skickats, levererats och blivit lästa. De visar sig på höger sida i meddelandet: : En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. ... : En liten version av vännens eller kontaktens foto visas nedanför meddelandet när vännen/kontakten har läst det.

Hur ser det ut när man ignorerar en på Messenger?

Om det visas miniatyren av personens fotobetyder det att meddelandet har lästs meddelandet (och därför har ignorerats). Om det motsatta syns symbol (✓), detta betyder att meddelandet har levererats, men mottagaren har inte öppnat det ännu.

Relaterade inlägg: