Varför Bygelbh?

Innehållsförteckning

Varför Bygelbh?

Varför Bygelbh?

Bygeln lyfter bysten och ger stöd, samtidigt som den omfördelar bystens tyngd och sprider ut den till bh:ns rygg, sida och mittparti. ... Då bygeln omsluter bröstet ser den också till att bh:n verkligen sitter tätt mot bröstkorgen och separerar bysten.

Vad är en Plunge bh?

Hur högt bygeln går upp mellan brösten påverkar också formen. Formen på själva bygel kan variera från att se ut som ett ”U” till att se ut som ett ”J” på en väldigt urringad bh, så kallad plunge-bh. Höga byglar separerar förstås ännu mer.

Vilken bh ska man ha?

Prova olika typer av BH:ar för att ta reda på vilken som är bäst för dig och känns bekväm. ... En bh ska sitta åt under bysten så att det är underkanten på bh:n som stödjer och bär upp bysten. Mittstycket mellan bh-kuporna och byglarna ska sitta tätt intill kroppen för att ge det bästa stödet.

Varför ska man inte använda Bygelbh?

Det sägs bland annat att kvinnor som använder bh mer än 12 timmar per dag löper större risk att få bröstcancer jämfört med kvinnor som inte använder bh och att bygel-bh hindrar cirkuleringen och dräneringen av gifter som lymfsystemet försöker transportera bort.

Varför ska man undvika Bygelbh?

Bygel bh Bygeln i din bh är oftast gjord av nickel, något som kan irritera din hud.

Vad är en formpressad bh?

En bh med formpressad kupa har släta kupor helt utan sömmar och varje kupa består av ett enda stycke tyg. Formpressningen tillverkas genom att tyget formats vid värmebehandling efter en bröstform av metall och därmed kan materialet i kupan följa bröstets form trots att den helt saknar sömmar.

Vad är longline bh?

En longline-bh går längre ner mot midjan och fördelar därför vikten över en större yta. Passar perfekt om du står upp mycket och vill ha lite extra stöd. Eftersom tyget går längre ner blir övergången till hud mindre tydlig så du minimerar risken för valkar.

Relaterade inlägg: