Vad står CS Go för?

Innehållsförteckning

Vad står CS Go för?

Vad står CS Go för?

Counter-Strike: Global Offensive (förkortat CS:GO) är ett förstapersonsskjutspel utvecklat av Valve Corporation och Hidden Path Entertainment, och utgivet av Valve 2012. Spelet är det fjärde i Counter-Strikeserien och Valve tillkännagav spelets existens i ett pressmeddelande den 12 augusti 2011.

Hur lång tid tar en match CS?

En match i CSGO spelas mellan två lag med 5 spelare i varje. En match består som mest av 30 rundor men tar slut innan dess om ett lag vunnit totalt 16 rundor. En runda är 1 minut och 55 sekunder lång.

Vem har gjort CS go?

Två av dessa personer var Minh "Gooseman" Le och Jess Cliffe. Tillsammans började de under 1999 utveckla Counter-Strike.

Är CS Go gratis?

Hela spelet är inkluderat i gratisversionen av CS:GO. De som vill spela gratis får tillgång till alla spellägen samt matchning, med undantag för rankad matchning (som kräver Prime-status).

Hur känt är CSGO?

CS:GO är den senaste utgåvan i Counter Strike-serien och har lockat i genomsnitt 11 miljoner användare per månad sedan lanseringen 2012. CS:GO släpptes på Windows, OS X, Xbox 360 och Playstation 3, men alla proffs spelar spelet på PC.

Vad gör man i CS?

Vad går spelet ut på? CS:GO spelas i flera varianter, men den vanligaste spelformen är en match som spelas 5 mot 5 där spelarna är uppdelade i två lag. Det ena laget spelar som terrorister (T) och deras primära uppgift är att aktivera en bomb som efter 40 sekunder exploderar.

Vad är det för åldersgräns på CS go?

Counter-Strike har en rekommenderad åldersgräns om 15 år. Spelmiljön innehåller vapen där man skjuter på varandra och det är på så sätt ena eller andra laget vinner eller förlorar en omgång. Dock är det upp till föräldrarna att själva bedöma om spelet tillåts för sitt barn/ungdom eller inte.

Hur mycket kostar Counter Strike?

Det billigaste priset för Counter-Strike: Global Offensive (PC) just nu är 306 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från 2 butiker.

Är CS Go gratis på Steam?

Samtidigt passar Valve på att släppa CS:GO som free to play, alltså gratis att spela för den som så vill.

Hur spelar man CSGO?

CS:GO spelas i flera varianter, men den vanligaste spelformen är en match som spelas 5 mot 5 där spelarna är uppdelade i två lag. Det ena laget spelar som terrorister (T) och deras primära uppgift är att aktivera en bomb som efter 40 sekunder exploderar.

Relaterade inlägg: