När spelades Se upp för Jönssonligan in?

Innehållsförteckning

När spelades Se upp för Jönssonligan in?

När spelades Se upp för Jönssonligan in?

Se upp för Jönssonligan
StarringHenrik Dorsin Anders Johansson David Sundin
Distributed bySF Studios
Release date25 December 2020
CountrySweden

Har Sickan Jönsson?

Sickan markerar då och då att han inte är förtjust i sitt smeknamn och rättar bestämt personen som säger "Sickan" genom att själv säga "Charles-Ingvar". I filmerna om Lilla Jönssonligan får man veta att han har en tvillingsyster som heter Sickan Jönsson, vilket kan förklara smeknamnets ursprung.

Var är se upp för Jönssonligan inspelad?

Den nya Jönssonligan-filmen "Se upp för Jönssonligan" som släpps på juldagen är till stora delar inspelad i Norrköping. På fredagen träffade vi regissör Tomas Alfredson som berättade att Norrköpingsborna kommer känna igen sig.

Hur lång är se upp för Jönssonligan?

Mycket av handlingen går, liksom flera av de gamla filmerna, ut på att ligan splittras och återförenas när de inser att det går bäst tillsammans. Inget fel med det generellt men i en nästan två timmar lång film innebär det lite väl mycket väntan…

När kan man se nya Jönssonligan?

Se upp för Jönssonligankan du se på C More och i Telia Play-appen från 25 december med dina nära och kära, för mer jul tillsammans.

När börjar nya Jönssonligan?

Se upp för Jönssonligan Trailer | Premiär juldagen 2020 på C More. Trailer för Se upp för Jönssonligan som får premiär 25 december. I denna stjärnspäckade komedi ställs Sickan och hans kumpaner inför den svåraste kuppen i ligans historia.

Var ju sickans planer?

1. (Doris) Vad pysslar du med då? (Sickan)– Planer. (Vanheden) Jaaa, fotbollsplaner e det, Sickan kränger gräsmattor per kvadratmeter till elitklubbarna.

Var sickans plan?

Jag har en plan. - Repliken ligaledaren Charles-Ingvar "Sickan" Jönsson (Gösta Ekman) levererar till sina kumpaner varje gång han kommit på en ny brottsplan som ska göra gänget rikt. Lysande Sickan!

Relaterade inlägg: