Vad dödade mandelmanns vaktlar?

Innehållsförteckning

Vad dödade mandelmanns vaktlar?

Vad dödade mandelmanns vaktlar?

Så här skriver hon i inlägget: ”Och vad hände med mården? Jo, Saffran kom på den med att försöka ta en höna för en tid sedan och hon lyckades bita ihjäl mården efter en lång stunds fajt. Saffran värnade sin flock och fick också smärre blessyrer.”

Vad heter Mandelmans hund?

Gustav Mandelmann: En epok är över Efter 15 år har hunden Siri lämnat Djupadal. – Troligtvis hade hon fått en liten hjärtinfarkt, och vi var tvungna att ta beslutet att hon skulle få somna in, säger Marie Mandelmann. Säsongsavslutningen av ”Mandelmanns gård” i TV4 blir sorglig.

Vad är semla för ras?

Gårdshundsvalpen Semla är nu en del av familjen! ”Mandelmanns gård är inspelat under förra året, så Siri är fortfarande med i den nya säsongen. Men även gårdshundsvalpen Semla gör entré redan i första avsnittet!

Vad hände med Saffrans valpar?

För en tid sedan drabbades makarna Marie och Gustav Mandelmann av en tung tragedi på gården. Flera av deras älskade invånare på gården hade hittats döda. Nu tycks det som om paret har funnit den skyldige bakom tragiska händelsen, men efter att deras hund Saffran skadats.

Relaterade inlägg: