Vem är Melina Criborns mamma?

Innehållsförteckning

Vem är Melina Criborns mamma?

Vem är Melina Criborns mamma?

Influencern Melina Criborn och DJ-stjärnan Jacob Criborn blev föräldrar till lilla Cleo i augusti förra året. Nu växer familjen återigen. Tre ska bli fyra. Influencern Melina Criborn, 31, och hennes man, Jacob ”Naus” Criborn, 31, väntar sitt andra barn.

Varför blev inte Bianca gudmor?

Benjamin Ingrosso är gudfar till Melina och Jacobs dotter Cleo. Jacob och Melina har inte bara blivit äkta makar de senaste åren, de har även blivit föräldrar. ... – Den frågan får jag dagligen. ”Varför blev inte Bianca gudmor?”. Man bara, ”jo för att jag kanske har andra vänner också?” Nu blev det bara så, sa hon då.

Vem är gudmor till Bianca Ingrosso?

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso
FöräldrarEmilio Ingrosso Pernilla Wahlgren
SläktingarBenjamin Ingrosso (bror) Oliver Ingrosso (bror) Hans Wahlgren (morfar) Christina Schollin (mormor) Sebastian Ingrosso (kusin)
Redigera Wikidata

Vem är Melina hultner?

Vad är Melinas fullständiga namn? Tidigare hette hon "Melina Sundberg Hultner", men efter bröllopet valde hon och maken Jacob att ta hans efternamn – Criborn.

Vad jobbar Melina criborn med?

Melina är verksam i ett bolag eller förening där hon har befattning som styrelsesuppleant. Hon har sin bostadsrätt i samma gemensamma trappuppgång som 19 andra personer. Vi har tagit reda på vilka dom är och vem som bor på respektive våningsplan.

Hur gammal är Melina criborn?

Melina Criborn, 31 år i Stockholm på Cardellgatan 3 - telefon, ålder och födelsedag.

Vart föddes Bianca Ingrosso?

30 december 1994 (ålder 27 år), Stockholm, Sverige Bianca Wahlgren Ingrosso/Born

Hur känner Bianca Melina?

Melina Criborn dyker titt som tätt upp i Wahlgrens värld. Även om hon idag är en kär vän till hela familjen Wahlgren/Ingrosso, så är det Oliver Ingrosso som hon känner i grunden. ... Melina är tillsammans med dj:n Jacob “Nause” Criborn, 29, och stora delar av parets bröllop visades i programmet.

Relaterade inlägg: