Vilka arbetar på mandelmanns gård?

Innehållsförteckning

Vilka arbetar på mandelmanns gård?

Vilka arbetar på mandelmanns gård?

Aaron, 29, är jazzmusiker till vardags, Tora, 27, är illustratör, Disa, 24, pluggar språk och minstingen Joel, 17, jobbar på en granngård. – Han är den som är mest inne på jordbruk, berättar Marie Mandelmann. Att sommarjobba på gården är dock inget tvång.

Vad kostade mandelmanns gård?

Mandelmanns gård (originalet) ligger i byn Rörum i Simrishamns kommun i Skåne. Är du sugen på att testa något nytt, här är det inte bara nytt boende utan en helt ny livsstil? Priset för alltihop ligger på kronor, bra mycket mindre än vad man får betala för en etta i Stockholm eller Göteborg i dag.

Hur mycket mark äger Mandelmann?

Vi är en familj som sedan 1996 driver ett ekologiskt jordbruk med trädgårdar på gården Djupadal i Skåne. Under de drygt tjugo åren har dammar grävts, växthus byggts och träd etablerats. Gårdens marker är på sextio hektar där djur, flora, grönsaker och människor växer och blommar.

Vem äger Djupadal?

Om Mandelmanns gård – tv-priser, sommarvärdar och böcker Mandelmanns gård är en dokumentärserie på TV4 hade premiär i januari 2017 och där får man följa familjen Mandelmann som äger den Kravmärkta gården Djupadal.

Relaterade inlägg: