Hur gamla är Mirka Norrströms barn?

Innehållsförteckning

Hur gamla är Mirka Norrströms barn?

Hur gamla är Mirka Norrströms barn?

De har också blivit lite äldre och lite verbalare. Barnen är: Kevin, 14, Linnea, 12, Jennifer och Benny, 9, Selina, 7, Victor, 6, Alice och Oliver, 5, Thor, 3 och Nelli, 1,5.

Hur många barn har Mirka?

Mirka är mamma till hela 13 barn och lever ett liv i ständig rörelse. Efter att programmet lagt ner kunde tittarna istället fortsätta ta del av uppdateringar från hennes liv på sociala medier. Idag driver hon dessutom den populära bloggen Trettonbarnsmamman.

Hur många barn i familjen annorlunda?

I den tredje säsongen av Familjen Annorlunda följer man familjen Norrström i Märsta som har tio barn, familjen Göransson-Stenman i Dingle som har nio barn och familjen Ilmrud med Sveriges yngsta sjubarnsmamma från Motala. Deras vardag ser inte riktigt ut som andra barnfamiljers.

Var ska Mirka Norrström flytta?

”Dagen innan min födelsedag fick vi veta att vi måste hitta ett nytt boende till vintern vilket verkligen slog undan benen på mig. Från det har jag kämpat mitt hårdaste att hålla ihop mig själv och ångesten”, skriver hon innan hon fortsätter: ”Barnen vill ju helst stanna kvar i Uppsala län vilket jag verkligen förstår.

Vad hände med Mirkas man?

Mirka och Peter har tretton barn tillsammans men efter 23 år ihop tog kärleken slut. År 2016 meddelade Mirka att paret därför beslutat sig för att gå skilda vägar. ”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig och jag har väldigt länge stått vid ett vägskäl.

Vilka par har skilt sig i familjen annorlunda?

I somras meddelade Familjen Annorlunda-paret Sami och Matilda Nikula att de skulle skilja sig. Nu berättar Sami om stödet han fått efter skilsmässan från vännen och 13-barnsmamman Mirka Norrström, som också är med i samma tv-serie.

Vilka har skilt sig i familjen annorlunda?

Det är fem år sedan Mirka Norrström och dåvarande maken Peter gick skilda vägar. Sedan dess har deras relation gått upp och ned. Nu berättar 13-barnsmamman om sanningen bakom skilsmässan. Familjen annorlunda-profilen Mirka Norrström, 48, har ett par tuffa månader bakom sig.

Relaterade inlägg: