Vart finns nya Jönssonligan?

Innehållsförteckning

Vart finns nya Jönssonligan?

Vart finns nya Jönssonligan?

Premiär juldagen på C More. Jönssonligan är tillbaka i en ny stjärnspäckad komedi! Här ställs Sickan och hans kumpaner inför den svåraste kuppen i ligans historia. Premiär juldagen på C More.

Vad heter låten i nya Jönssonligan?

Låten "Tag med ud og fisk" har en central roll under ett inbrott som sker i början av filmen. I den nya filmen gör nämligen huvudpersonerna sina kupper till musik och de använder Gitte Hænnings låt för att kunna synka sina handlingar under ett inbrott.

Hur lång är nya Jönssonligan?

Mycket av handlingen går, liksom flera av de gamla filmerna, ut på att ligan splittras och återförenas när de inser att det går bäst tillsammans. Inget fel med det generellt men i en nästan två timmar lång film innebär det lite väl mycket väntan…

När har Jönssonligan premiär?

25 december 2020 Se upp för Jönssonligan/Initial release

Var är Jönssonligan inspelad 2020?

Utmärkelser
Stockholm2021Charlotte Alfredson
Stockholm2021Linda Janson
Stockholm2020Marie Göranzon
Stockholm2020Fredrik Jonsäter
Stockholm2020Chimney

Vilket C More paket för Jönssonligan?

"Se upp för Jönssonligan" kan även ses på kanalen C More First den 25 december kl. 19:00. TV4 kommer att visa filmen "längre fram" (förmodligen tidigast vintern 2021/2022).

Vem spelar Doris i nya Jönssonligan?

Den 25 december 2020 hade ytterligare en ny filmatisering, Se upp för Jönssonligan, premiär på filmkanalen C More i regi av Tomas Alfredson med Henrik Dorsin som Sickan, Anders "Ankan" Johansson som Vanheden, David Sundin som Harry och Hedda Stiernstedt som Doris.

Relaterade inlägg: