Vad heter Ola Rapaces mamma?

Innehållsförteckning

Vad heter Ola Rapaces mamma?

Vad heter Ola Rapaces mamma?

Rapace gifte sig med skådespelerskan Noomi Rapace år 2001 och skilde sig 2011; de har en son tillsammans som föddes 2003.

Vem är Piff i Ola Rapace bok?

Ola Rapace spelade in 13 filmer som polisen Stefan i serien om poliskommissarien Kurt Wallander från Ystad. Han beskriver i boken om kärleken till en skådespelarkollega som han kallar för Piff. Och om Piffs rop på hjälp. – Under den här tiden var jag dålig på att hantera sorg.

Vad gör Ola Rapace idag?

Metro Mode 12 October 2021 Ola Rapace och hustrun Sonja Jawo har lämnat in en gemensam skilsmässoansökan. Paret träffades 2018 och gifte sig i kärlekens huvudstad Paris 2019. Paret har inga gemensamma barn. – Vi har valt att gå skilda vägar, det är inget mer än så, säger Sonja Jawo till Expressen.

Hur gammal är Ola rap?

Skådespelaren Ola Rapace, 47, och Sonja Jawo, 38, träffades i Stockholm en kväll för nio månader sedan genom en gemensam vän.

Vilka har Ola Rapace barn med?

Lev Rapace Line Rapace Ola Rapace/Children Ola Rapace var gift med skådespelerskan Noomi Rapace mellan 20 och tillsammans har de sonen, Lev. Ola har även dottern Line tillsammans med skådespelerskan Malin Morgan. Sonja Jawo har en son från ett tidigare förhållande.

Relaterade inlägg: