Vilken är den bästa pastan?

Innehållsförteckning

Vilken är den bästa pastan?

Vilken är den bästa pastan?

Testvinnare är Barillas premiummärke Academia, men på delad andraplats kommer Icas egna spagettimärke. Ica får samma slutbetyg som det tre gånger så dyra De Cecco. De dyra märkena Barilla Academia och DeCecco får klart högst poäng när det gäller konsistens.

Vilken pasta är bäst till pesto?

Fusilli är en perfekt match med lättare oljebaserade såser som pesto men passar också bra till såser på bas av tomat eller färskosten ricotta.

Vilken pasta till soppa?

Ancini di Pepe. Betyder ”pepparkorn” och det förstår man när man ser dem. Det är en liten rund pastasort som passar bra i soppor. Koka dem i buljong tillsammans med massor av grönsaker och du har en riktigt matig och god soppa.

Vilken pasta är bäst till köttfärssås?

Spaghettin, denna pastakändis, är rund, lång och smal och binder väl ihop rinniga såser baserade på olja eller grädde men även såser med mindre bitar, till exempel snabb spaghetti bolognese.

Vad är bra pasta?

Pasta är nyttigt Traditionell pasta gjord på durumvete håller ett lågt eller meddellågt glykemiskt index, eller så kallat GI, och ger tillsammans med en sallad och en pasta sås som den här med kyckling och soltorkade tomater, en komplett och hälsosam måltid som håller dig mätt länge.

Relaterade inlägg: