Är hål i öronen piercing?

Innehållsförteckning

Är hål i öronen piercing?

Är hål i öronen piercing?

Örsnibbspiercing, engelska ear piercing, ofta benämnt "hål i öronen", kallas det att ha hål i en örsnibb för att däri ha ett örhänge eller smycke av något slag. ... Många har inte bara ett hål per örsnibb, uta flera på varje öra. Hålen tas oftast med håltagningspistol, men kan också tas med nål hos en utbildad piercare.

Vart kan man pierca sig i örat?

När det kommer till att pierca sig i örat, finns det väldigt många olika ställen att välja på, de allra flesta som tar hål i öronen väljer det mest tradionella i örsnibben, det är en av de äldsta piercing typerna och den mest accepterade runt om i världen.

Vilken piercing i örat gör mest ont?

Tänk gärna på att använda ert andra öra då ni ska prata i telefon, då det kan irritera under läktiden. Denna piercing kallas även ”Anti-Helix” men Snug är det mest populära namnet. Enligt många är denna piercing en av de mest smärtsamma piercings man kan göra, men detta är individuellt som för alla piercing.

Hur många hål i öronen är snyggt?

Att ha flera örhängen per öra har blivit en megatrend. Enligt en onlineundersökning* som inleddes av STUDEX redan 2018 har 56% av kvinnorna som bär örhängen ett eller två hål I öronen och 44% har tre eller fler.

Var kan man ta hål i öronen på barn?

Om man ändå vill göra hål är hennes råd att vända sig till någon som är erfaren och professionell. I Sverige finns varken certifiering eller åldersgräns för att göra hål i öronen. Vanligast är att hål tas med en håltagningspistol, hos en frisör, guldsmed eller skönhetssalong.

Vad kostar det att ta hål i öronen på apoteket?

Pris för ett hål är 249 kr. Då ingår ett örhänge samt en förpackning rengöringsservetter. Pris för två hål är 399 kr. Då ingår två stycken örhängen samt rengöringsservetter.

Relaterade inlägg: