Vad har Mikael Persbrandt gjort?

Innehållsförteckning

Vad har Mikael Persbrandt gjort?

Vad har Mikael Persbrandt gjort?

Under sin långa karriär har han gjort sig känd för flera numera klassiska filmrullar. Kanske mest känd har Mikael Persbrandt gjort sig känd som den hårdhudade Gunvald Larsson i Beck-filmserien. ... Under de senaste åren har den svenska stjärnan satsat på en utländsk karriär och har synts bland annat i ”Hobbit”-filmserien.

Var är Mikael Persbrandt född?

Septem (age 58 years) Mikael Persbrandt/Date of birth

Hur många år är Persbrandt?

58 years (Septem) Mikael Persbrandt/Age

Har Persbrandt barn?

Igor Edgar Persbrandt Lundell Åke Lo Persbrandt Mikael Persbrandt/Children

Har Persbrandt varit med i Nationalteatern?

I den filmen var även Mikael Persbrandt med. Lars var även med och gjorde stunt i ”Kraftidioten” eller som den heter på originaltiteln ”En iskall jävel”. Stellan Skarsgård hade huvudrollen i filmen som spelades in i Norge.

Varför tar man bort Gunvald?

Efter 31 filmer skrevs Mikael Persbrandts älskade karaktär Gunvald ut ur filmserien. Då var förklaringen att skådespelaren ville satsa på sin utländska karriär. ... Persbrandt trodde att han pratade med sin terapeut, men det var egentligen Lars Blomgren, vd:n för filmbolaget.

När blev Mikael Persbrandt nykter?

Mikael Persbrandt har varit nykter alkoholist sedan 3 januari 2015.

Vilka har Sanna Lundell barn med?

Igor Edgar Persbrandt Lundell Olga CrafoordÅke Lo Persbrandt Sanna Lundell/Children Journalisten Sanna Lundell, 43, och skådisen Mikael Persbrandt, 58, har varit ett par över i 15 år. Paret delar tak med barnen Olga, 20 (som Sanna har med exet Wille Crafoord), Igor, 15, Lo, 11, och Fox, 3. Även hundarna Moyo och Howdy, katten Pennywise, fyra hästar och ett par hönor hänger omkring på den stora gården.

Relaterade inlägg: