Vad heter alla spelare i Real Madrid?

Innehållsförteckning

Vad heter alla spelare i Real Madrid?

Vad heter alla spelare i Real Madrid?

Spelartrupp
Anfallare
NummerSpelareKom ifrån
17Lucas VázquezReal Madrid
18Gareth BaleTottenham Hotspur (-13)
20Vinicius JúniorFlamengo (-18)

Vem har spelat längst i Real Madrid?

Marcelo. Marcelo är faktiskt den fotbollsspelaren i Real Madrid som varit i klubben längst i den nuvarande truppen. Vänsterbacken kom till Los Blancos 2007 och är numera lagkapten hos mesta Champions League-mästarna. Han har hyllats av före detta giganter som Paolo Maldini och Maradona.

När gjordes Real Madrid?

Real Madrid grundades år 1902 och har sedan 1929 spelat i den spanska högstadivisionen La Liga. De kallas ibland för Los Blancos eller Los Merengues på grund av sina helvita matchställ.

Vem har nummer 8 i Real Madrid?

Real Madrid
Nr.NamnKontr.
8Toni Kroos2023
10Luka Modric2022
14Casemiro2025
15Federico Valverde2027

Hur många hejar på Real Madrid?

Upplev den mäktiga stämningen som infinner sig på Santiago Bernabéu-stadion när drygt 80 000 hejar fram sitt lag. Till vissa matcher är biljetterna särskilt eftertraktade, särskilt mötet med den största rivalen FC Barcelona men även derbyt mot Atletico Madrid.

Vem är Real Madrids tränare?

Carlo Ancelotti Real Madrid CF/Managers

Hur många gånger har Real Madrid vunnit ligan?

Primera División anses vara en av världens absolut bästa fotbollsligor; La Liga är världens bästa liga före Premier League enligt Uefa. Historiskt sett är Real Madrid den främsta klubben med 34 ligatitlar, följt av Barcelona med 26. Real Madrid, Barcelona och Athletic Bilbao har aldrig degraderats från högsta serien.

Hur mycket omsätter Real Madrid?

Med 840,8 miljoner euro, drygt 8,8 miljarder kronor, i omsättning kliver Barcelona förbi Real Madrid (757.3 miljoner euro). Det är första gången Barcelona toppar listan och det är första gången en klubb ligger över 800 miljoner euro.

Relaterade inlägg: