Vilken telefon säljer bäst i Sverige?

Innehållsförteckning

Vilken telefon säljer bäst i Sverige?

Vilken telefon säljer bäst i Sverige?

Nya siffror tyder på att Iphone 11-serien säljer mycket bättre än väntat

  • Iphone 11 och Iphone 11 Pro i tålighetstest – en klarar sig bättre.
  • Test: Apple Iphone 11 Pro – skärmen och kameran främsta fördelarna.

Vilken mobil ska jag välja?

Tom's Guide: Rankar Samsung Galaxy S20 Ultra som den bästa android-telefonen du kan köpa just nu samt den näst-bästa telefonen överlag år 2020. De gillar dess display, batteritiden samt det kraftfulla zoom-verktyget på dess kamera.

Vilken mobil har bäst ljud?

1. Samsung Galaxy S10 Plus. Samsung tog bort hörlursuttaget från den annars utmärkta Galaxy Note 10 och Galaxy Note 10 Plus, men Galaxy S10 Plus som släpptes tidigare i år har en till. Det var inte mycket spänning kring ljudhårdvaran som anslutits till telefonen, men resultaten är fortfarande utmärkta.

Vilken iPhone har bäst kamera 2021?

1. iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max.

Hur många megapixlar ska en bra mobilkamera ha?

Det är kraften i din mobilkameras bildsensor som avgör hur bra bilderna blir – hur många miljoner pixlar, eller megapixlar, kameran kan läsa in. Moderna mobilkameror har bildsensorer som kan läsa in runt 12 megapixlar, mer än tillräckligt för att kunna skriva ut bilder med bra kvalitet.

Vilken iPhone är mest prisvärd?

Den bästa enklare iPhone iPhone 11 är inte den iPhone-modell som har bäst specifikationer, men den är långt mycket bättre än föregångaren iPhone XR och står ut i sin generation som den enhet som är mest prisvärd.

Relaterade inlägg: