Hur använder man Tinder?

Innehållsförteckning

Hur använder man Tinder?

Hur använder man Tinder?

Du lägger till bilder på dig själv från Facebook eller din kamerarulle och kan välja att skriva en text om dig själv. Sedan ser du lämpliga ”kandidater” som en kortlek. Du sveper vänster för nej, höger ifall du är intresserad av personen. Om ni båda har svept höger på varandra så matchas ni.

Vad är Super Boost?

Vi förstår att det ibland kan kännas som att vara en liten fisk i en stor damm så Boost och Super Boost hjälper till att pusha din profil till att vara en av topprofilerna i ditt område för ett ögonblick. Öka antalet gånger din profil granskas upp till 10x med Boost och 100x med Super Boost.

Vad betyder alla tecken på Tinder?

Håll utkik efter den blå stjärnan på en potentiell matchnings profil för att se vem som skickade en Super Like™. Vill du ha snabbare resultat, uppgradera till Tinder Gold™ och se alla som Gillar dig.

Hur fungerar gratis Tinder?

Tinder är i grund och botten gratis och med gratisversionen kan du göra följande: Se alla profiler. Svepa höger ett begränsat antal gånger per dag. Efter det behöver du vänta i tolv timmar innan du kan fortsätta svepandet.

Kan inte se mina likes på Tinder?

Jag fick ett meddelande att någon har gett mig en Super Like, men jag kan inte se det i appen. Om du har fått ett meddelande om att du har fått en Super Like, öppna Tinder och börja svepa för att hitta vem som har gett dig en Super Like.

Relaterade inlägg: