Är Sofia Saga i?

Innehållsförteckning

Är Sofia Saga i?

Är Sofia Saga i?

Huvudrollen som polisinspektören Saga Norén i den svensk-danska tv-serien Bron från och med år 2011 ledde till hennes internationella genombrott, följt av roller i flera utländska filmer. År 2020 spelade hon huvudrollen som kronprinsessan Märtha av Norge i den norska dramaserien Atlantic Crossing.

Vad har hänt med Sofia Helins ansikte?

Skådespelerskan Sofia Helin berättar om den allvarliga cykelolycka hon vart med om när hon var 24 år gammal och hur hon fick hjälp att behandla sina ärr efter olyckan: Jag var bara 24 år gammal när jag var med om en allvarlig cykelolycka. Min läpp, dental ben och tänder fick en rejäl skada.

Var är Daniel Götschenhjelm präst?

Han utexaminerades från Teaterhögskolan i Stockholm 1997 och har arbetat bland annat på Malmö stadsteater, Stockholms stadsteater, Folkteatern i Gävleborg och på Radioteatern, utöver film och TV. I juni 2010 vigdes Götschenhjelm till präst i Svenska kyrkan för Stockholms stift.

Var föddes Sofia Helin?

(ålder 49 år), Hovsta, Sverige Sofia Helin/Born

Varifrån kommer Sofia Helins ärr?

Sofia Helins ärr i ansiktet Den lovande skådespelerskan cyklade ner för en backe när dynamon fastnade i hjulet. Cykeln välte och Sofia ramlade ner i asfalten med huvudet först. Hon skadade både tänder, käke och läppar och fick genomgå flera operationer.

Vad har Saga Noren för sjukdom?

Många har sett hennes oförmåga att anpassa sig till sociala situationer som befriande, andra har blivit provocerade. Många har också försökt sig på att diagnostisera Saga Norén. – För mig har hon definitivt Aspergers, har Sofia Helin också sagt i en intervju med Independent.

Vem spelade huvudrollen i bron?

Sofia Helin och Kim Bodnia spelade huvudrollerna i de två första säsongerna, i den tredje och fjärde har Sofia Helin fortsatt huvudroll. Manuset är sålt till 190 länder. Serien sändes under fyra säsonger varav den sista sändes i början av 2018.

Relaterade inlägg: