Vem är Bambi kär i?

Innehållsförteckning

Vem är Bambi kär i?

Vem är Bambi kär i?

Medan Gobos mor och Marena välkomnar honom och firar honom som en människas vän, tycker den gamla prinsen och Bambi synd om honom. Marena blir hans maka, men flera veckor senare dödas Gobo när han närmer sig en jägare på ängen, i den felaktiga tron om att grimman han hade på sig skulle hålla honom säker från alla män.

Vad heter tjejen i Bambi?

Bambi och hans mamma går ut på ängen där de träffar en annan hjort och hennes dotter Feline. Bambi möter också flera andra hjortar och hoppar glatt efter dem, då de plötsligt stannar.

Vad heter alla Disneyfigurer?

Fantasia (1940) – Engelska originalröster

  • Musse Pigg (Mickey Mouse – Walt Disney.
  • Yen Sid (Yen Sid)
  • Demonen Chernabog/Djävulen (The Demon Chernabog/The Devil)
  • Dirigent – Leopold Stokowski.
  • Konferencier – Deems Taylor.

Vad heter Bambis pappa?

Handling. Historien om Bambi fortsätter precis efter att hans mamma har dött. Hans pappa, Skogens konung, beslutar sig för att ta hand om Bambi fram till våren, då han tänker adoptera bort honom.

Vad heter Disneys klassiska kanin?

Kalle Kanin (Oswald the Lucky Rabbit) kom att bli Walt Disneys första originalkaraktär. Men 1928 förlorade Disney rättigheterna till karaktären på grund av ett kryphål i lagen.

Vad heter Bernard och Biancas vän?

Joey, en ung pojke som bor i Australiens ödemark, gör allt för att rädda örnen Marahute från att bli tillfångatagen och dödad av tjuvskytten McLeach, men blir då själv tillfångatagen.

Relaterade inlägg: