Hur många hål i öronen kan man göra samtidigt?

Innehållsförteckning

Hur många hål i öronen kan man göra samtidigt?

Hur många hål i öronen kan man göra samtidigt?

Man bör dock ha klart för sig att det blir lite mer för kroppen att hantera. I praktiken innebär det framförallt att om det blir problem med den ena piercingen, är det större risk för problem med den/dom andra. Att göra fler än tre-fyra stycken (beroende på ställe) är sällan rekommenderat.

Vilket öra ska man ha fler hål i?

Män har ofta bara den ena örsnibben piercad, medan kvinnor oftast har tagit hål i båda örsnibbarna. Variationer förekommer och vissa personer väljer att tänja ut sina örsnibbspiercingar med speciella töjningssmycken, beroende på kultur och tradition. Många har inte bara ett hål per örsnibb, uta flera på varje öra.

Hur mycket kostar det att ta hål i öronen Guldfynd?

Priset för håltagning är 249 kronor för ett hål, 399 kronor för två hål. Då får du med aftercare. Du bör kontakta butiken innan då de kan ha bokningssystem.

Hur snabbt kan man ta om ett hål i örat?

Det tar ett år innan hålen är helt läkta därför måste man ha örhängen i dygnet runt hela första året annars kan hålen växa igen. Vi rekommenderar därför att ni byter håltagningsörhängena (efter 6 veckor de bör inte sitta längre) till Blomdahls hudvänliga örhängen i medicinskt plast eller titan.

Hur tidigt kan man ta hål i öronen?

I Sverige finns varken certifiering eller åldersgräns för att göra hål i öronen. Vanligast är att hål tas med en håltagningspistol, hos en frisör, guldsmed eller skönhetssalong.

Relaterade inlägg: