Vilka hotell äger Stordalen?

Innehållsförteckning

Vilka hotell äger Stordalen?

Vilka hotell äger Stordalen?

I slutet av april meddelade Nordic Choice Hotels att man bygger ett nytt hotell på Lindholmen i Göteborg tillsammans med kinesiska Geely. Andra hotell som Petter Stordalen äger i Göteborg är bland annat Clarion Hotel Post och Avalon Hotel, Quality Hotel Waterfront.

Vad heter Petter Stordalens hotell?

Stordalen är bosatt i en villa kallad "Villa Paus" på Bygdøy, samt äger fastigheter i norska fjällen och nära Kristiansand.

Vem äger Clarion Collection?

Clarion Hotels[redigera | redigera wikitext] Clarion Hotels är en hotellkedja inom koncernen Nordic Choice Hotels och ägs av Petter A. Stordalen. Inom koncernen finns fem varumärken och Clarion är ett av de lyxigare varumärkena.

Hur många hotell har Nordic Choice i Sverige?

Med fler än 80 hotell finns våra pärlor utplacerade över hela Sverige.

Vem äger at Six?

At Six drivs av Nordic Hotels & Resorts, i allians med – Amerikalinjen, The Thief, Skt Petri & Kämp Hotel, för att nämna några. Vi är också partner med Preferred Hotels & Resorts, som har fler än 650 unika hotell, resorts, bostäder, och hotellgrupper i över 85 länder.

Vem äger Comfort Hotel?

När vi kombinerar vår lokala kännedom om marknaden med deras nordiska muskler kan vi erbjuda ett hotell som gästerna kommer att gilla, säger Hilding Holmqvist, ägare Hilding Hotel Group. Comfort Hotel ägs av Petter Stordalens hotellkoncern Nordic Choice Hotels och driver 32 hotell i Sverige, Norge, Danmark och Litauen.

Relaterade inlägg: