Hur lång är Ron Weasley?

Innehållsförteckning

Hur lång är Ron Weasley?

Hur lång är Ron Weasley?

Familjen Weasley
Charlie Weasley
Percy WeasleyGeorge Weasley
Louis WeasleyFred Weasley
Molly WeasleyLucy Weasley

Hur ser Hermione ut?

Hermione är en av Harry Potters närmsta vänner på trollkarlsskolan Hogwarts. Hon har en gulröd katt som kallas Krumben, som hon köpte i Boden i tredje boken(Harry Potter och fången från Azkaban). Hon har brunt, lockigt hår, och är en flitig elev, mycket vänlig och duktig på magi.

Vad heter Hermiones föräldrar?

Hermiones föräldrar är mugglare (människor utan magiska krafter) och jobbar som tandläkare....Hermione Granger[redigera | redigera wikitext]
Anknytning
LojalitetHogwarts, Fenixorden, Dumbledores Armé, Albus Dumbledore
ElevhemGryffindor
Information
Könkvinna

Hur många barn är det i Trollkarlsfamiljen Weasley?

Ron är den yngsta pojken i familjen (och det näst yngsta barnet) av dem sju barnen i familjen Weasley. Familjen Weasley är en närstående renblodig trollkarlsfamilj, men är en familj som är lång bort från traditionerna familjen Malfoy eller Black hade som renblodiga.

Vad heter Hermiones katt på engelska?

Krumben är en mycket krumbent katt, rödgul till färgen med tjock yvig svans och tillplattad nos . Han tillhör Hermione som köpte honom i en zooaffär i Diagongränden precis innan hon började sitt tredje år på Hogwarts.

Har Hermione fräknar?

Hermione Granger “som spelas av Emma Watson” är en av Harrys bästa vänner, vars föräldrar är mugglare (icke magiska). Hennes hår är brunt och yvigt och hon har bruna ögon. ... Han har rött hår, ett ansikte fullt av fräknar och har blå ögon.

Relaterade inlägg: