Vem är berättaren i julkalendern?

Innehållsförteckning

Vem är berättaren i julkalendern?

Vem är berättaren i julkalendern?

Serien är en fiktiv fantasidramaserie som utforskar idén om tidsresor....Mirakel (TV-serie)[redigera | redigera wikitext]
BerättarröstSten Ljunggren
MusikFredrik Söderström Johan Rammelt
FotografJohan Holmquist
Antal avsnitt24
Produktion

Vart spelades julkalendern 2020 in?

– Det ska bli så himla kul att visa upp den delen av vårt vackra land och väldigt härligt med riktig vinter, säger Linus Stöhr Torell och fortsätter: – Vi kommer framför allt att spela in i Gammelstads kyrka, i Rödbergsfortet i Boden och vid det gamla fängelset i Luleå, säger han.

Hur gammal är Rakel från julkalender?

Ålder: 13 år. Bor: I Stockholm. Familj: Mamma, pappa och storebror.

Hur lång är julkalendern 2020?

Vår julsaga börjar med att ingenjörerna Anna-Carin och Vilgot lyckas skapa ett konstgjort svart hål. När det svarta hålet rymmer och kraschar rakt in på vinden i en gammal herrgård, binds åren 1920 och 2020 samman.

Vart är årets julkalender inspelat?

Mycket av Julkalendern ”En hederlig jul med Knyckertz” i SVT 2021 har spelats in i Luleå. Häng med till inspelningsplatserna som bland annat är ett av Sveriges mest spännande världsarv. Julkalendern i SVT har fokus på den populära barnboksserien om familjen Knyckertz.

Vem läser Knäckarbanketten?

Snart blir Amund och Ottilia indragna i ett farligt och hisnande äventyr med högfärdiga hertigar, lömska mopsar, stridslystna harar, vidriga vidunder och en poetisk jättehund. Sara Bergmark Elfgren och Emil Maxén har tillsammans skapat en rikt illustrerad saga som funkar både som högläsning och att läsa själv.

Relaterade inlägg: