Vem spelar Ted Gärdestad i filmen?

Innehållsförteckning

Vem spelar Ted Gärdestad i filmen?

Vem spelar Ted Gärdestad i filmen?

TED – FÖR KÄRLEKENS SKULL, filmen om en av Sveriges mest älskade artister och hans dramatiska, kontrastrika och alltför korta liv. Som tidigare berättats spelas Ted av den högaktuelle Adam Pålsson och filmen regisseras av Hannes Holm, som senast regisserade succén En man som heter Ove.

Var Ted Gärdestad Gift med Lotta Ramel?

Mellan 19 var Ted Gärdestad gift med kändisdottern Lotta Ramel, dotter till ikonen Povel Ramel. Paret träffades när Lotta bara var 17 år gammal på Expressens vårfest, och ett år senare hade de hunnit gifta sig.

Hur många bröder har Ted Gärdestad?

Familj. Ted Gärdestad var son till tjänstemannen Arne Gärdestad (1923–2016) och kanslisten Margit, född Sjöholm (1921–2008), och var yngst av tre bröder. Han var gift första gången 1976–1978 med Lotta Ramel och andra gången 1992–1993 med Alexandra Lindholm.

Vem gestaltar Jonas Karlsson i filmen Ted för kärlekens skull?

Happy Jankell gör rollen som Lotta Ramel, Hanna Alström spelar Ann Zacharias och Jonas Karlsson porträtterar Stikkan Andersson. Inspelningarna startade i maj och ”För kärlekens skull” har premiär under 2017. Filmen regisseras av Hannes Holm och ska skildra Teds liv.

Vart kan man se Ted för kärlekens skull?

Ted - För kärlekens skull - Film online på Viaplay.

Vad heter duon som sjunger Gärdestad?

Sol, vind och vatten, Jag vill ha en egen måne, Himlen är oskyldigt blå... I kväll klingar Ted Gärdestads odödliga sånger på Café Strandgatan 20. Det är visklubben Skeppet som har bjudit in Simon Ljungman och Anci Hjulström till Halmstad, för att framföra programmet Solutgång.

Relaterade inlägg: