Vad heter Tilde de Paula?

Innehållsförteckning

Vad heter Tilde de Paula?

Vad heter Tilde de Paula?

Anatilde Jane de Paula Eby, känd som Tilde de Paula, född 14 november 1972 i Chile som Anatilde Jane de Paula Diaz, är en svensk journalist, författare och programledare i TV4. Hon har en amerikansk mor och en brasiliansk far. Hon har arbetat på TV.

Vem är Tilde gift med?

Thomas de Paula Ebym. 2012 Tilde de Paula Eby/Spouse

Hur många år är Tilde de Paula?

49 years (Novem) Tilde de Paula Eby/Age

Vad heter Tilde de Paulas barn?

Naemi Bjuhr Zion MöllbergIlyah de Paula EbyElian Möllberg Tilde de Paula Eby/Children

Har Tilde skilt sig?

Tilde och Thomas Eby med barnen Naemi, Zion och minstingen Ilyah. ... Men Tilde firar inte bara 50 år på jorden 2022, utan även tio år som fru Eby. Och äktenskapet är synnerligen harmoniskt, berättar Tilde: – Vi har det väldigt bra faktiskt.

När är Tilde de Paula född?

14 november 1972 (ålder 49 år) Tilde de Paula Eby/Date of birth

Var är Tilde de Paula Eby?

Tilde de Paula Eby lämnar tv-rutan Numera gör hon Efter fem, ett nyhetsprogram med fokus på dagens händelser. Tilde turas om i programledarrollen med Anna Brolin, och båda fick fira när Efter fem tog hem segern i kategorin Årets nyhets- och aktualitetsprogram i Kristallen i år.

Hur gammal är Tilde de Paula?

49 år (14 november 1972) Tilde de Paula Eby/Age

Hur gammal är Tilde de Paula barn?

Tilde de Paula Eby är mamma till fyra. Sönerna Elian, 21, och Zion, 20, har hon med författaren Daniel Möllberg, dottern Neami, 16, från relationen med Fredrik Bjuhr. Och yngsta sonen Iliyah, 9, som hon har ihop med Thomas. Tilde med maken Thomas och barnen Zion, Naemi, Iliyah.

Har Tilde separerat?

Tilde och Thomas Eby med barnen Naemi, Zion och minstingen Ilyah. – Jag är så himla tacksam, och har aldrig känt att det är jobbigt att bli äldre, utan är bara glad över att få ett år till. Jag tar inte det för givet att vi ska få finnas kvar.

Relaterade inlägg: