Vad handlar filmen rum 213 om?

Innehållsförteckning

Vad handlar filmen rum 213 om?

Vad handlar filmen rum 213 om?

Twelve-year-old Elvira goes to a summer camp and ends up in room 213. The place has not been used for years because strange things that cannot be explained happen there. Rum 213/Film synopsis

Hur gammal är Elvira i rum 213?

Elvira är 12 och ska åka på kollo men oroar sig för att inte få några kompisar. Rummet Elvira och hennes två rumskamrater Meja och Bea ska flytta in i har en vattenskada och de måste byta till rum 213, där ingen bott på sextio år.

Vart utspelar sig rum 213?

På Björkuddens kollo tussas Elvira ihop med jämnåriga Bea och Meja som ska bli hennes rumskompisar. När en vattenläcka uppstår i deras rum får de flytta in i rum 213, som har stått låst och oanvänt i många år.

Var fins Rum 213?

EXTREMT SNART dags för Rum 213 - årets största och mysigaste rysare! Biopremiär på 150 biografer i heeeela landet den 24 februari!!!!!

Vart finns Rum 213 gratis?

Rum 213 - SF Anytime.

Vem har gjort filmen rum 213?

Filmatiseringen av Ingelin Angerborns populära bok Rum 213 är en mysig rysare för mellanstadiet, där spökerier blandas med korvgrillning och kompistrubbel. Blyga Elvira måste utmana sina rädslor både i vardagen med de nya kollokompisarna, och i mötet med spökflickan Mebel.

Relaterade inlägg: