Är slickepott korsord?

Innehållsförteckning

Är slickepott korsord?

Är slickepott korsord?

slickepott förekommer sällan i korsord. Kom dock ihåg att ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet slickepott varför man bör se till så att de synonymer man hittat faktiskt passar till den kontext i vilken du vill använda dem.

Vad används slickepott till?

En slickepott är perfekt om du ska tömma skålen på smet eller deg, eller släta ut grädden på en tårta. Slickepotten är för många ett givet redskap att ha i köket. Tycker du om att baka är den säkert redan ett välanvänt bakredskap hemma hos dig. Liknande bakredskap är degskrapan, spateln och paletten.

Vem kom på Slickepotten?

Innovationen rann därför ut i sanden. Den man som kan ta åt sig äran för uppfinningen av dagens kulspetspenna är istället ungraren László Bíró. Under arbetet som tidningsredaktör retade han sig på att han ideligen måste fylla på reservoarpennor och tvätta bort fläckar.

Vad är slickepott?

I annat fall avses ett redskap, som i dagligt tal benämns slickepott. Detta är ett köksredskap med blad av gummi och skaft av stål, plast eller trä, som används för att skrapa ut sista resterna av till exempel en smet ur en bunke. Slickepottar finns i olika storlekar och färger.

Vad menas med skador orsakade av vårdslöshet?

Om du har drabbats av en ekonomisk skada som någon annan än du själv har orsakat, kan du ha rätt till skadestånd. Tanken med skadestånd är att den som har drabbats av en ekonomisk skada, på grund av att någon annan har varit vårdslös eller oaktsam, i princip ska försättas i samma läge som innan skadan inträffade.

Relaterade inlägg: