Vem spelar Viktors flickvän i Solsidan?

Innehållsförteckning

Vem spelar Viktors flickvän i Solsidan?

Vem spelar Viktors flickvän i Solsidan?

Viktor går sista året i högstadiet och får sin första riktiga flickvän, den sköra Lovisa. I huvudrollerna syns Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin och Malin Cederbladh.

Varför har Fredde fotboja i Solsidan?

Anna och Alexs son Love ska döpas och Ove är glad över att få bli gudfar. Fredde har fotboja och är förhindrad att gå på dopet men försöker få dispens för att gå ändå, samtidigt som han försöker hålla fotbojan hemlig för alla andra.

Vad heter Viktor i Solsidan på riktigt?

Återkommande rollfigurer och gästroller
Palle SvenssonMagnus Krepper (3)
Victor SchillerCarl Sjögren (9)Leonardo Rojas Lundgren
Ebba SchillerEster Granholm (15) och Otilia Anttila (15)Otilia Anttila (7)
Wilma LöfströmIris Herngren
Annabelle Cowie Gåvsten (11)

Vem är David i Solsidan?

Handling. På julafton berättar Alex och Anna Löfström för sina bästa vänner Fredde och Mickan Schiller att de ska skiljas efter att Anna hade träffat en riktig sköning, David Grimborg.

Hur många Solsidan säsonger finns det?

6 Solsidan/Number of seasons

Vem är Ove Sundberg baserad på?

Enligt Felix Herngren, som har skapat Solsidan, är rollfiguren Ove baserad på en verklig person. Herngren säger i en intervju med Dagens Nyheter: "… de har börjat som riktiga personer som det pratats om. Men så har vi lagt till egenskaper. De vet inte om det, särskilt inte han som är Ove.

Hur gammal är Ove i Solsidan?

Rollen som Ove Sundberg i ”Solsidan” gjorde Henrik Dorsin, 41, känd i lägenheter, hus, stugor, ja, i stort sett hos alla med en tv. I och med att TV4 och C More beställt tre nya säsonger av serien ser skådespelaren nu en möjlighet att kunna berätta mer om rollfiguren vars sociala skruvar helt saknas.

Finns Solsidan på riktigt?

Solsidan är ett villaområde och en station för Saltsjöbanan i Saltsjöbaden, Nacka kommun. Bebyggelsen uppfördes huvudsakligen under 1930- till 1950-talen. TV-serien Solsidan från 2010 utspelar sig i området.

Relaterade inlägg: