Vad är det att vara medial?

Innehållsförteckning

Vad är det att vara medial?

Vad är det att vara medial?

Medial är en anatomisk term som avser en position in mot kroppens centralaxel. Nyckelbenets (clavicula) led mot bröstbenet (sternum) utgör till exempel benets mediala ände.

Kan vem som helst bli ett medium?

Medium är en serie för dig som är nyfiken på det andliga och hur du kan utveckla dina mediala förmågor, skriven av de internationellt anlitade medierna Liselotte och Camilla Örnberg, även kända från tv-serien Det okända.

Hur vet jag att jag är synsk?

Ett tecken kan vara att du ser energivarelser eller bortgångna personer och om du har siar-gåvan kan du se skeenden längre fram i tiden. Andra tecken kan vara att du upplever en känslighet eller sensationer i händerna när du tar i människor, speciellt sjuka.

Vad är det som medium ser?

Hur jag sermedium – Solkarina.se. Ett medium är en människa som kan förmedla information – från andra dimensioner, dåtid nutid och framtid. ... Det kan vara information från en människas nuvarande liv eller att man har kontakt med andra dimensioner som hjälper till. Det finns olika typer av Medium.

Hur vet man om man är mottaglig för andar?

Hur blir du mottaglig för andar? När du vill skapa kontakt med andevärlden så öppnar du upp en kanal till andra sidan för att ta emot budskap. Kontakt kan naturligtvis ske spontant. Men för de allra flesta personer får man öva och träna upp den förmågan.

Hur utveckla sin andlighet?

Andlig utveckling är starkt kopplat till personlig utveckling. Var sann och ärlig, speciellt mot dig själv. Det är viktigt att man i sin utveckling rannsakar sina tankar, känslor, ageranden och ställningstaganden. Det är inte dina ord som berättar vem du är utan dina handlingar.

Är jag spirituell?

Att vara spirituell innebär att leva från hjärtat och inte identifiera sig som med sina tankar, eller att inte reagera utifrån känslor. Att vara spirituell är en medvetenhet inom dig, du är essensen bakom tankarna och känslorna, dvs energin och kraften bakom.

Relaterade inlägg: