Var Sommar med Ernst?

Innehållsförteckning

Var Sommar med Ernst?

Var Sommar med Ernst?

Sommar med Ernst del 7 - Säsong 2021, 44 min. Österblick ska få ett badrum, och ingen mindre än Tareq Taylor hjälper till med bygget. Ernst gör en smart och fin lampa och förvandlar en gammal tråkig stålgrind till något vackert. Som avslutning grillas det goda och somriga hamburgare.

När går Sommar med Ernst i repris?

44 min 5 augusti 2021.

Hur funkar Sommar med Ernst?

Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi hjälper familjer med olika sommarprojekt. Ernst Kirchsteiger reser till olika platser runt om i Sverige där han med sin smarta och enkla inredningsfilosofi hjälper familjer med olika sommarprojekt.

Var utspelar sig Sommar med Ernst 2021?

Här är allt vi vet om det nya konceptet. I ett gammalt strandhus utanför Kristianstad skapas just nu magi. I årets säsong av Sommar med Ernst har Ernst Kirchsteiger nämligen antagit utmaningen att rusta upp ett nergånget skånskt fiskartorp.

Vilken kanal går Sommar med Ernst?

Drygt 558 000 slog då på TV4 för att titta på sommarklassikern. Årets ”Sommar med Ernst” är den trettonde säsongen och har ett nytt koncept, nämligen att Ernst Kirchsteiger gästas av olika kända profiler.

Har Ernst hus på Österlen?

Ernst har köpt hus på Österlen – Då blev det Österlen i stället. ... Det är så gött och lyxigt att kunna göra det, säger Ernst. I sommar renoverar Ernst en gammal bondgård på Österlen, inte långt ifrån sitt eget sommarställe. – Österlen är ju en väldigt stillsam plats.

När spelas Sommar med Ernst in?

Sommar med Ernst
Produktion
Originalvisning2008-
Bildformat480i, 16:9
Ljudformat2.0
Kronologi

Var sänds Sommar med Ernst in 2021?

2021 års upplaga av ”Sommar med Ernst”, som blir den 13:e säsongen, har premiär torsdagen den 24 juni och sänds på TV4. Inspelningen sker utanför Kristianstad, Skåne, där ett gammalt fiskartorp ska restaureras.

När spelar Sommar med Ernst in?

Säsongsinformation
SäsongAntal programSändningsdag och tid
Säsong 8 (2015)8 avsnittTorsdagar 20:00-21:00
Säsong 9 (2016)
Säsong 10 (2017)
Säsong 11 (2018)

När börjar Jul med Ernst 2021?

44 min 30 november 2021. Säsongsstart. Julen står för dörren och Ernst ser till att få fart på julkänslorna. Han bakar ett vackert skådebröd, gör egen mandelmassa och skapar en adventsljusstake.

Relaterade inlägg: