Vad jobbar Jon Olsson med?

Innehållsförteckning

Vad jobbar Jon Olsson med?

Vad jobbar Jon Olsson med?

Ski Racer YouTuberFreestyle skierTelevision producer Jon Olsson/Professions

Hur blev Jon Olsson så rik?

Youtubekanalen, som han startade 2016, är i dag Jon Olssons främsta sysselsättning och intäktskälla. Där får tittarna följa hans liv fyllt av extremsport, snabba motorer, exotiska resor och ständigt nya affärs- och husprojekt. Men för att dokumentera detta drömliv krävs en enorm arbetsinsats.

Hur mycket pengar har Jon Olsson?

Jon Olsson driver en miljonindustri och köpte nyligen en udde för 39 miljoner kronor. Mattias Hargin och Jens Byggmark är nya inom branschen - med helt olika approach. För SportExpressen berättar de om livet efter skidåkningen, hur man blir sitt eget varumärke och hur stor roll pengarna spelar.

Vilka är Jon och Janni?

Vem är Jannis man Jon Olsson Delér? Under sommaren 2018 gifte sig Janni Delér med proffsskidåkaren Jon Olsson. Paret tog därefter varandras efternamn och heter nu både Delér och Olsson. Jon är en tidigare proffsskidåkare och beskriver sig idag som Youtuber, entreprenör och skidåkare.

Vart har Jon Olsson köpt hus?

Nu har paret istället köpt en egen udde i Vikingshill i Saltsjö-Boo utanför Stockholm värd 39 miljoner och berättar att det är dags för nya äventyr.

Vem är Jon Olsson ihop med?

Olsson Delér är gift med Janni Olsson Delér, och de har två barn tillsammans. Olsson Delér har ett stort bilintresse och har bland annat byggt om Mercedes, Lamborghini och några olika Audi-bilar. Sedan 2005 bor Olsson Delér i Monaco, numera tillsammans med sin fru Janni Olsson Delér.

Vad sålde Jon Olsson huset för?

Jon Olsson och Janni Delér köper lyx-ställe i Sverige för 39 miljoner kronor. Influencerparet Jon Olsson och Janni Delér har köpt sig ett hus i Sverige. Stället ligger i Nacka och gick loss på kronor.

Hur mycket tjänar Jon Olsson på Red Bull?

Han förväntas också exponera LeoVegas varumärke på sina egna bilar vid tävlingar såsom Mongol Rally. Men det är inte gratis. Jon Olsson får 1,5 miljoner kronor om året, sammanlagt 4,5 miljoner kronor under fram till 2018 för insatsen. – Jag vill inte kommentera ersättningsnivåerna, säger Niklas Andersson.

Vad kostar Jon och Jannis tomt?

Jon valde nyligen att lägga upp en bild på sin Instagram där han visar sina följare familjens nya inköp. Tomten ligger på hela 14 640 kvadratmeter och känner familjen för att ge sig in till Nacka centrum så ligger det bara tre kilometer bort. Slutpriset för det hela landade på kronor.

Hur träffades Janni och Jon?

Hon är tillsammans med proffsskidåkaren Jon Olsson, 35. Paret träffades för cirka sex år sedan på på en middag i Stockholm, där de hamnade bredvid varandra. Jon hade redan från börjat bestämt att han skulle sitta bredvid Janni, något som hon inte visste om.

Relaterade inlägg: