Vad är tekna paketet?

Innehållsförteckning

Vad är tekna paketet?

Vad är tekna paketet?

En nyhet bland modellversionerna av Qashqai är Tekna+, som placerar sig i toppen av pyramiden Visia, Acenta, N-Connecta och Tekna. Med sina exklusiva nya premiumfinesser som standard, riktar sig Tekna+ till kunder som önskar sig en alldeles särskild Qashqai.

Är Qashqai en bra bil?

Motorn och automatlådan i bilen är vare sig spännande eller rapp. Men drivlinan gör jobbet och bilen är överlag riktigt smidig att köra. Vi testade Qashqai såväl i stadstrafik som 120 mil på motorväg. Komforten är riktigt bra för prisklassen och bilen går tryggt och stabilt.

Vad är det för motor i Nissan Qashqai?

1, hk (85 kW) 1,2 liter DIG-T är en Alliance-utvecklad motor, som finjusterats särskilt av Nissan för nya Qashqai. Med manuell sex-stegad växellåda levererar denna avancerade turboladdade motor 115 hk (85kW) och ett vridmoment på 190Nm.

Hur bra är Nissan bilar?

Nissan lyckades med trolleritricket att få de som tidigare valt en VW Golf eller liknande att köpa en mindre suv. ... Men Nissan har kämpat emot bra med sin Qashqai som fortfarande säljer väldigt bra. Eller vad sägs om 253 444 bilar förra året, dubbelt upp mot premiäråret 2007 och en marknadsandel på 10,3 procent.

Vad är N Connecta?

Nya NissanConnect är ett helt nytt och mycket avancerat infotainmentsystem, som ännu effektivare länkar samman föraren och bilen med varandra. ... När man knappat in destinationen på sin telefon, skickar man den direkt till bilen, så startar navigeringen så fort man sedan sätter sig bakom ratten.

Vad ingår i Nissan Qashqai tekna?

Standard

  • ACC - klimatanläggning med 2-zonskontroll.
  • Stop/Start-system.
  • Farthållare med hastighetsbegränsare.
  • Elektrisk servostyrning.
  • Valbart rattmotstånd.
  • Ratt inställbar i höjd- och längdled.
  • Rattmonterade ljud-, mätar- och farthållarreglage.
  • Läderratt och läderklädd växelspaksknopp.

Är Nissan Micra en bra bil?

Micra har fått höga betyg i säkerhetstest och anses av experter vara en säker och pålitlig bil. Det förstärks av alla de högteknologiska säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som finns till Micra. Bensin: 1.0 (70 hk), IG-T (90 hk).

När kommer Nissan Qashqai 2021?

Säljstarten är planerad till sommaren 2021, men då är det bara mildhybridvarianterna som är aktuella. Tyvärr får vi vänta till 2022 innan mest spännande versionen Qashqai 1,5 e-Power finns till försäljning.

Hur mycket bensin drar en Nissan Qashqai?

BENSINMOTORER
BENSINHKFÖRBRUK. WLTP L/100 Km
BLANDAD
1,3 DIG-T, MT1406,9–7,2*
1,3 DIG-T, AT1607,0–7,1*

När ska man byta kamrem på Nissan Qashqai?

När remmen är sliten ska den bytas ut för att inte gå av och förstöra motorn. Huvudregeln har i många år varit att kamremmen typiskt ska bytas vart femte år eller efter 120 000 kilometer.

Relaterade inlägg: