Vad betyder den guldiga diamanten på tinder?

Innehållsförteckning

Vad betyder den guldiga diamanten på tinder?

Vad betyder den guldiga diamanten på tinder?

Tryck på diamanten längst uppe på din Discoveryskärm för att kolla in dina Toppval. Uppgradera till Tinder Gold om du vill titta på dina Toppval, svep på dem eller skicka en Super Like till dem. ... Vi har tänkt även på det, så nu kan du köpa fler när du vill, om du är Tinder Gold-medlem.

Hur många likes på tinder per dag?

Spara tid genom att se vem som Gillar dig med Tinder Gold™, och få en annonsfri upplevelse med Obegränsat med Likes, Ångra, Pass, 5 Super Likesper dag och 1 Boost per dag.

Vad betyder knapparna på Tinder?

Svep: Med Tinder kan du svepa åt vänster (avvisa) eller höger (som) på individer och grupper av människor. Detta är gratis att göra. Super Likes: Tinder låter dig indikera att du verkligen gillar personer med Super Likes. Du får bara några av dessa innan du tar slut, och sedan måste du vänta med att få mer.

Hur många likes är normalt på Tinder?

De mest attraktiva männen på Tinder blir gillade av cirka 20 procent av kvinnorna. Dessvärre sjunker procenttalet drastiskt enligt studien och en man som är “genomsnittligt attraktiv” får endast en like av 0,87 procent () kvinnor på Tinder.

Vad är många likes på Tinder?

Så får du fler likes på Tinder: Tinder märker av din desperation och genom att hetsa höger kan du bli shadowbannad! Håll tummen i styr och högerswipea bara dom som du verkligen gillar! – Va jävligt aktiv! Svara dina matchningar relativt snabbt… men inte för snabbt!

Vad betyder match på Tinder?

Du sveper vänster för nej, höger ifall du är intresserad av personen. Om ni båda har svept höger på varandra så matchas ni. Du får en notifikation som gratulerar till din matchning och du kan börja skriva till personen.

Relaterade inlägg: