Vad är Instagram direkt?

Innehållsförteckning

Vad är Instagram direkt?

Vad är Instagram direkt?

Med Instagram direktmeddelande, eller DM som det också förkortas, kan du skicka meddelande till en eller flera personer som du antingen följer eller inte följer. Det kan vara till ett Instagram-konto som kanske handlar om en speciell person eller ett ämne som du tycker om.

Vad betyder DM på Facebook?

Gå till den sida som du vill skicka ett meddelande till. Tryck på Skicka ett meddelande nedanför sidans omslagsbild. Skriv meddelandet och tryck på Skicka.

Hur ser man sina meddelanden på Instagram?

Om en person som du följer skickar ett meddelande visas det i listan med dina chattar. Tryck på eller uppe till höger i flödet. Tryck och håll ned ett meddelande (Android) eller svep meddelandet åt vänster (iPhone).

Kan man stänga av DM på Instagram?

Så här gör du för att inaktivera en konversation i DM Instagram. ... Tryck sedan på DM symbolen som du hittar längst upp till höger. Tryck och håll kvar en stund på den DM konversation som du vill stänga av tills en med fler alternativ dyker upp. Nu trycker du på inaktivera.

Hur gör man DM på gitarr?

Dmaj7 - i stället för att använda tre fingrar kan du lägga pekfingret över de tre involverade strängarna. Dm - en annan fingersättning som är ungefär lika populär är att använda pek-, lång- och lillfinger.

Hur svarar man på Instagram meddelanden?

Så här svarar du direkt på ett inlägg i Instagram för webben Välj en konversation till vänster på skärmen. I konversationen hittar du meddelandet du vill svara direkt och trycker på det. Klicka sedan på knappen "Svara".

Hur använder man Instagram?

För att lägga upp ett foto eller en video, gå till fliken Kamera och välj mellan Galleri (eller Bibliotek), Foto eller Video längst ner. Genom att välja Galleri kan du ladda upp från din kamerarulle, medan Foto och video låter dig ta ett skott eller spela in direkt från Instagram-appen.

Relaterade inlägg: