Vilken Lancome mascara är bäst?

Innehållsförteckning

Vilken Lancome mascara är bäst?

Vilken Lancome mascara är bäst?

Vilken är den bästa mascaran? I vårt stora test av mascaror blev Lancome Hypnôse Mascara vinnare eftersom det är en all-in-one mascara som ger långa och fylliga fransar som håller hela dagen.

Är vattenfast mascara bättre?

MEN, vattenfasta mascaror har en annan formula, är ofta lite torrare och då håller böjen på fransarna hela dagen. Många är rädda för vattenfast pga att de tycker det är svårt att få bort, men det är egentligen precis lika lätt att ta bort som en vanlig mascara!

Varför smular sig mascaran?

Den vanligaste orsaken till att mascaror smular är helt enkelt att de har blivit för gamla. En mascara är fräsch i cirka 2-3 månader, sen är det dags att slänga bort den och införskaffa en ny.

Kan man bada med vattenfast mascara?

När sommarvärmen rullar in så är det viktigt att alltid vara förberedd med en vattenfast mascara som tål både svettiga dagar och dagar man vill bada. En vattenfast mascara har dock fler fördelar än att de är tåliga mot vatten, de sitter mycket bättre och håller fransarna mer böjda hela dagen.

Varför vattenfast mascara?

Idealisk för att ge dina fransar massor av volym. Den vattenfasta mascaran fördelar sig jämnt och lätt på varje frans och för att bygga upp volym kan du lägga på flera lager utan att den klumpar, klibbar eller smular sig. Den krämiga och flytande formulan gör Hypnôse mascara superenkel att jobba med.

Hur kan man ta bort vattenfast mascara?

Om du behöver ta bort vattenfast mascara så är micellärvatten, rengöringsservetter eller särskild makeupborttagare bra alternativ. De tar med lite ansträngning bort vattenfast mascara, ögonskuggor och eyeliner runt ögonen och ögonfransarna.

Varför lägger sig mascaran under ögonen?

Har du problem med att mascaran kladdar av sig på och under ögonen under dagen? Det beror ofta på att man har oljiga ögonlock. Lös problemet genom att applicera lite löst puder på och runt ögonen innan du lägger på din mascara.

Vad gör Ögonfransprimer?

En ögonfransprimer som definierar och bygger upp volym på ögonfransarna samtidigt som den skapar ett perfekt underlag för mascara. Berikad med bivax, plantbaserat keratin och bomullsfröolja. 7 ml. Gör så här: Applicera generöst på ögonfransarna och avsluta med mascara.

Relaterade inlägg: