Vad händer om man inte hämtar ut ett paket på posten?

Innehållsförteckning

Vad händer om man inte hämtar ut ett paket på posten?

Vad händer om man inte hämtar ut ett paket på posten?

Ditt paket finns kvar hos PostNord i 7 dagar (nya villkor hos PostNord från ). Om du inte hämtar ut paketet under den tiden skickas det tillbaka till oss. För ej uthämtade paket får du som kund stå för returfrakten. Du får en faktura för returfrakten efter att vi har mottagit din retur.

Hur länge väntar ett paket på posten?

För PostNords ombud är det 6 dagars förvaring av paket som gäller, vilket betyder att det går i retur dag 7. Det finns dock en möjlighet att utöka förvaringstiden till 13 dagar, med retur dag 14. Att paket skickas i retur beror oftast på att det inte har hämtats ut i tid.

Hur returnerar Man paket Footway?

För att förenkla returhanteringen bifogar Footway alltid en retursedel med de beställda varorna. Retursedeln klistras på paketet som lämnas in på ett utlämningsställe. – Vi får mycket positiv feedback för vår returkedja och jag är övertygad om att det driver vår försäljning.

Hur returnerar Man paket Nelly?

Varan ska skickas i retur inom 14 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till NLY. Varan ska skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. Om varan inte returneras i godtagbart skick har Nelly rätt att ta ut en kostnad för hantering av osäljbar produkt.

Hur länge stannar paket hos ombud PostNord?

Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 7 dagar, efter det skickas det tillbaka till oss som en ombudsretur. Levereras ditt paket till ett ombud får du en avi om var det finns att hämta. Paketet ligger sedan kvar hos ombudet i 7 dagar. Du kan kostnadsfritt förlänga liggtiden med ytterligare 7 dagar i PostNords app.

Relaterade inlägg: