Får man pengar tillbaka om man inte hämtar ut paket?

Innehållsförteckning

Får man pengar tillbaka om man inte hämtar ut paket?

Får man pengar tillbaka om man inte hämtar ut paket?

Ditt paket finns kvar hos PostNord i 7 dagar (nya villkor hos PostNord från ). Om du inte hämtar ut paketet under den tiden skickas det tillbaka till oss. För ej uthämtade paket får du som kund stå för returfrakten. Du får en faktura för returfrakten efter att vi har mottagit din retur.

Hur länge kan man hämta ut paket?

Standardtiden paketen ligger hos ett ombud är 14 dagar om inte något annat är avtalat.

Hur länge kan ett paket ligga hos ombud postnord?

För PostNords ombud är det 6 dagars förvaring av paket som gäller, vilket betyder att det går i retur dag 7. Det finns dock en möjlighet att utöka förvaringstiden till 13 dagar, med retur dag 14. Att paket skickas i retur beror oftast på att det inte har hämtats ut i tid.

Vad händer om man inte hämtar ut paket Elgiganten?

Om du inte hämtar ut din beställning, och produkterna blir returnerade till oss dras ett belopp om 150:- samt kostnad för returfrakt för att täcka våra utlägg. Om du väljer faktura som betalsätt skickas denna per e-post när ordern har levererats ut från vårt lager, med ett förfallodatum 10 dagar från leveransdatum.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket Amazon?

Ditt paket lämnas vid din dörr om inget annat anges på transportörens webbplats. Om leveransen misslyckas kommer Bring att omdirigera paketet till närmaste ombud. Om din beställning tilldelas PostNord kommer du att få ett sms och ett e-postmeddelande från transportören för att ordna leveransen.

Relaterade inlägg: