Är det farligt att äta levaxin?

Innehållsförteckning

Är det farligt att äta levaxin?

Är det farligt att äta levaxin?

”Man kan bli 'hyper' om man äter för mycket levaxin. Hjärtat rusar man känner sig stressad och mår mycket dåligt. Ja, det är farligt. Men eftersom ditt t3 fortfarande är inom ref så är det ingen risk för hjärtat, men läkare ser oftast bara tsh och t4.

Vilka biverkningar har levaxin?

De vanligast förekommande inrapporterade biverkningarna var trötthet (förekom i 89 biverkningsrapporter), huvudvärk (47) och hjärtklappning (41). Totalt har alltså 246 konsumenter skickat in biverkningsrapporter på levotyroxin.

Vad händer om man missar en dag med penicillin?

Det kan också ta ett tag innan läkemedlet börjar verka och då gäller det att ha tålamod. Att glömma en enstaka dos eller råka ta en dos för mycket brukar sällan innebära några problem. Händer det upprepade gånger är det dock klokt att kontakta en läkare eller fråga på apoteket.

Kan man dricka alkohol när man tar antibiotika?

Antibiotika och alkohol Under en antibiotikakur kan man i allmänhet dricka måttligt. Kontrollera alltid med den ordinerande läkaren hur antibiotika och alkohol samverkar, eftersom den aktiva substansen metronidazol som används i viss antibiotika inte överhuvudtaget får kombineras med alkohol.

Relaterade inlägg: