Kan man få upp någon man Avmatchat på Tinder?

Innehållsförteckning

Kan man få upp någon man Avmatchat på Tinder?

Kan man få upp någon man Avmatchat på Tinder?

Om bara en eller några av dina matchningar har försvunnit betyder det att de antingen har avmatchat dig eller raderat sitt Tinder-konto. Om de har raderat sitt konto och bestämmer sig för att komma tillbaka till Tinder kan den personen åter dyka upp i din kortlek.

Vad händer om man tar bort matchning på Tinder?

När du tar bort matchningar så försvinner du från deras matchningslista och vice versa, och personen kan inte längre se dig eller skicka meddelanden till dig.

Kan man matcha med någon man Avmatchat?

När du avmatchar någon försvinner du från deras matchningslista och de försvinner från din. Tyvärr är avmatchning en permanent åtgärd som inte kan ångras.

Vad händer om man pausar Tinder?

Även om du har Discovery avstängd kan du fortfarande se och skriva till dina matchningar. Obs: Även när Discovery är avstängd kan personer du redan har gillat se din profil och gilla dig tillbaka; detta innebär att du kan få nya matchningar medan du har Discovery avstängd.

Varför funkar inte min Tinder?

Stöter du på tekniska problem? Det bästa du kan göra är att se till att du har en stark internetanslutning och sedan radera och återinstallera appen. Detta låter dig inte bara använda den senaste versionen av Tinder, men uppdaterar även din app-upplevelse vilket bör få saker att fungera felfritt igen!

Relaterade inlägg: