Hur tar man bort någon på Tinder?

Innehållsförteckning

Hur tar man bort någon på Tinder?

Hur tar man bort någon på Tinder?

Ta bort matchningar Öppna chatten med personen > tryck på sköld- (iOS) eller ellipsikonen (android) i det övre högra hörnet > Ta bort matchning. Om du vill rapportera personen, väljer du en anledning till att ta bort matchningen, det genererar en rapport till vårt Trust & Safety-team.

Hur får jag tillbaka mitt Tinderkonto?

Mitt konto har stängts av

  1. Just nu har Tinder ingen formell överklagandeprocess. ...
  2. Om du har en Tinder-prenumeration måste du säga upp din prenumeration för att undvika framtida betalningar — se detaljer nedan:
  3. Om ditt konto är under granskning är det bara en tidsfråga innan det kontrolleras av vårt team.

Varför kan jag inte skapa ett Tinder konto?

Jag har ett nytt telefonnummer Om du inte kan logga in på ditt konto eftersom ditt telefonnummer har ändrats, använd kontoåterställning för att få åtkomst igen: Öppna Tinder-appen eller gå till Tinder.com. ... Klicka i e-postmeddelande på den magiska länken och verifiera ditt nya telefonnummer.

Vad händer om man Avmatchar någon på Tinder?

För att avmatcha någon öppnar du chatten med den personen > trycker på flaggikonen (iOS) eller ellipsikonen i det övre högra hörnet > Avmatcha. När du avmatchar någon försvinner de från din matchningslista och du försvinner från deras.

Kan man ta bort alla sina matchningar på Tinder?

Du kan inte radera individuella meddelanden på Tinder. Du kan dock ta bort hela konversationer genom att avmatcha någon. När du avmatchar någon kommer du att försvinna från deras matchningslista och de kommer att försvinna från din.

Hur gör man ett nytt Tinderkonto?

Android

  1. Ladda ner Tinder-appen för Android.
  2. Välj en inloggningsmetod*
  3. Ange och verifiera ditt telefonnummer.
  4. Skapa din profil.
  5. Ge Tinder åtkomst till nödvändiga behörigheter.
  6. Kom igång!

Hur gör man med Tinder?

Du lägger till bilder på dig själv från Facebook eller din kamerarulle och kan välja att skriva en text om dig själv. Sedan ser du lämpliga ”kandidater” som en kortlek. Du sveper vänster för nej, höger ifall du är intresserad av personen. Om ni båda har svept höger på varandra så matchas ni.

Relaterade inlägg: