Vad händer om man blockerar en vän på Facebook?

Innehållsförteckning

Vad händer om man blockerar en vän på Facebook?

Vad händer om man blockerar en vän på Facebook?

När du blockerar någon kan den personen inte göra saker som att tagga dig eller se saker du publicerar på tidslinjen.

Vad händer om man blockerar någon på Messenger?

Vad händer när jag blockerar meddelanden och samtal från någon när jag använder Messenger? När du blockerar meddelanden och samtal från någons Facebook-profil eller Instagram-konto kan de inte längre: Chatta med dig på Messenger eller Facebook-chatten.

Kan man blocka någon på Facebook?

Blockera jobbiga människor på Facebook

  1. Inställningar. Logga in på ditt Facebookkonto, klicka på den lilla nedåtpilen i menyraden och välj Inställningar. ...
  2. Välj. Gå till sökfältet i sektionen Blockera användare och skriv in namn eller e-postadress till personen det gäller. ...
  3. Blockera. ...
  4. Klart.

Vad händer om man blockerar någon på Instagram?

Personen du blockerar får ingen notis eller liknande om att den blivit blockerad. Personen kommer i fortsättningen inte kunna hitta dig på Instagram över huvud taget. Du kommer heller inte kunna tagga personen och personen kommer inte kunna tagga dig.

Hur blockerar man någon från Messenger?

Tryck på personens namn högst upp i konversationen. Bläddra ned och tryck på Blockera. Tryck på BlockeraMessenger > Blockera.

Hur blockerar du en person på Facebook?

  • Så här blockerar du en person: Klicka på överst till höger på Facebook. Välj Inställningar och sekretess > Inställningar. Klicka på Blockering i menyn till vänster.

Hur gör du för att blockera från Facebook?

  • Klassiska Facebook. Klicka på längst upp till höger i Facebook och välj Inställningar. Klicka på Blockering i menyn till vänster. I avsnittet Blockera användare anger du namnet på personen du vill blockera och klickar på Blockera. Välj den person du vill blockera från listan som visas och klicka på Blockera > Blockera [namn].

Hur blockerar jag meddelanden på messenger?

  • Hur blockerar jag meddelanden från någon på Messenger? Starta en konversation med personen du vill blockera och klicka på . Klicka på Blockera på Messenger > Blockera. Nedanför Chattar hovrar du över en konversation med personen du vill blockera och klickar på . Klicka på Blockera meddelanden > Blockera meddelanden.

Relaterade inlägg: