När får man el fakturan?

Innehållsförteckning

När får man el fakturan?

När får man el fakturan?

Hur ofta och när kommer elräkningen? Fakturan kommer varje månad.

Vad menas med elöverföring?

Det är en del av elnätsavgifterna som du betalar till ditt elnätsbolag och den är kopplad till hur mycket el du använder. Man kan säga att den avser själva transporten av el genom ledningarna till dig.

Vad är Förbrukningsplatsnummer?

Kundnummer, fakturanummer och förbrukningsplatsnummer Numret använder du också för att logga in på webbtjänsterna. Du behöver förbrukningsplatsnumret när du ingår elavtal på nätet, eller för att granska din elförbrukning i Herrfors webbtjänst på www.herrfors.fi eller i applikationen Herrfors 24/7.

När kommer fakturan från Vattenfall?

Fakturan markeras som betald så fort vi har registrerat din inbetalning. Tänk på att det ibland kan ta några dagar från att du gjort betalningen tills att den blir registerad hos oss.

När kommer första fakturan Vattenfall?

Vanligtvis tar det några dagar för oss att ändra så att du får e-faktura. Om din faktura från oss kommer månadsvis kan du hinna få en pappersfaktura först, så länge du får en pappersfaktura så är det den som ska betalas.

Vad betalar man för elnät?

Nätavgiften består av en fast del, abonnemangsavgiften, och en rörlig del, överföringsavgiften. Abonnemangsavgiften baseras bland annat på hur stor huvudsäkring du har. Överföringsavgiften betalar du per överförd kilowattimme (kWh). Kundernas elnätsavgifter ska, enligt ellagen, vara objektiva och icke-diskriminerande.

Relaterade inlägg: