Vad betyder Emojin ❤?

Innehållsförteckning

Vad betyder Emojin ❤?

Vad betyder Emojin ❤?

Vad betyder ❤️ Detta är den klassiska kärleks-emojin, som används för att uttrycka kärlek eller att man älskar någon eller någonting. Den representerar passion och en djup koppling till någonting, men även romans, vänskap och villkorslös kärlek.

Vad betyder Emojin 💖?

Emoji 💖 - Glittrande hjärta Ett rosa kärlekshjärta med glittrande stjärnor runt sig, som att det glänser eller skimrar. Används ofta för att symbolisera nyfunnen eller tillfällig kärlek. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder Emojin ❣?

Emoji ❣️ - Rött hjärta som ett utropstecken Ett dekorativt hjärta utformat som ett utropstecken, där den övre delen av utropstecken består av ett hjärta. Kan användas för att förmedla någonting viktigt på ett kärleksfullt sätt.

Vad betyder Emojin 💕?

Vad betyder 💕? Emojien föreställer två rosa kärlekshjärtan, där det ena är större än det andra. Används ofta för att uttrycka att det är kärlek i luften, love is in the air... Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder Emojin?

Emoji - Leende ansikte med hjärtan Ett gult ansikte med leende ögon och ett stängt försynt leende och rosiga läppar, omgivet av flera röda hjärtan som svävar runt huvudet. Uttrycker en svärm av olika känslor relaterat till glädje, kärlek och tillgivenhet.

Vad betyder denna Emoji ?

Emoji - Vitt hjärta Det vita hjärtat brukar ofta användas för att symbolisera en slags "ren" kärlek, som t. ex. den kärlek en förälder kan känna för ett barn eller sådan kärlek som inte kan brytas, knäckas eller förstöras.

Vad är gult hjärta emoji?

  • Gult hjärta emoji. Det gula hjärtat sägs representera vänskap och glädje, används ofta för att symbolisera ungdom och styrka, solsken, sommar och vår. Kan även användas för att representera en slags nystart och renhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Vilken emoji härstammar från?

  • Svar: Denna emoji härstammar från shaka som är en handgest på Hawaii. Där betyder den ofta "ta det lugnt", "chilla" osv. Men den kan även användas för att härma en telefon genom att man använder handtecknet som en telefonlur.

Vad är en emoji på snedden?

  • Ett gult ansikte på snedden med ett X-formade ögon och jätteleende som skrattar så att tårarna rinner. Används framför allt för att uttrycka att någonting är vansinnigt roligt, den akronym som annars förknippas med denna emoji är ROFL (Rolling On the Floor Laughing). Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Relaterade inlägg: