Vad betyder den ??

InnehÄllsförteckning

Vad betyder den ??

Vad betyder den đŸ„°?

Vad betyder đŸ„° Uttrycker en svĂ€rm av olika kĂ€nslor relaterat till glĂ€dje, kĂ€rlek och tillgivenhet. Emojin blev ett med emoji-sfĂ€ren Ă„r 2018 som en del av Emoji 11.0.

Vad betyder den 😍?

Vad betyder 😍 Förmedlar framför allt vĂ€ldigt kraftiga kĂ€rlekskĂ€nslor och passion, eller rent av beundran. AnvĂ€nds i huvudsak för att uttrycka att man verkligen Ă€lskar nĂ„gon person, eller en sak eller pryl.

Vad betyder tvÄ smÄ rosa hjÀrtan?

Rosa hjĂ€rtan – Ni har varit bĂ€sta snapchat-vĂ€nner med varandra i tvĂ„ mĂ„nader i rad.

Vad menas med hjÀrta?

HjÀrtat Àr en stÀndigt arbetande muskel, som Àr nÄgot större Àn din knutna hand. HjÀrtats uppgift Àr att pumpa runt blodet i din kropp. HjÀrtat har fyra sammankopplade rum: vÀnster förmak som mynnar i vÀnster kammare samt höger förmak som mynnar i höger kammare.

Vad menas med đŸ€™?

Vad betyder đŸ€™ Tecknet dĂ€r man strĂ€cker ut tummen och lillfingret vĂ€xte fram som en hĂ€lsningsfras utifrĂ„n den hawaiianska kulturen under 1960-talet, som ett sĂ€tt att sprida "Aloha spirit". Tecknet heter shaka, men kallas vanligtvis Ă€ven hang loose. Tecknet kallas ofta Ă€ven Hang 10 i surfsammanhang.

Vad betyder olika emoji-hjÀrtan?

  • Vad betyder olika emoji-hjĂ€rtan och dess fĂ€rger? ... BlĂ„tt hjĂ€rta emoji. Det blĂ„ hjĂ€rtat sĂ€gs symbolisera förtroende, fred, harmoni och lojalitet, ... Ett rosa hjĂ€rta med rörelse- eller vibrationslinjer, tĂ€nkt att illustrera ett hjĂ€rta som pulserar och slĂ„r.

Vilken emoji hÀrstammar frÄn?

  • Svar: Denna emoji hĂ€rstammar frĂ„n shaka som Ă€r en handgest pĂ„ Hawaii. DĂ€r betyder den ofta "ta det lugnt", "chilla" osv. Men den kan Ă€ven anvĂ€ndas för att hĂ€rma en telefon genom att man anvĂ€nder handtecknet som en telefonlur.

Vad Àr en emoji pÄ snedden?

  • Ett gult ansikte pĂ„ snedden med ett X-formade ögon och jĂ€tteleende som skrattar sĂ„ att tĂ„rarna rinner. AnvĂ€nds framför allt för att uttrycka att nĂ„gonting Ă€r vansinnigt roligt, den akronym som annars förknippas med denna emoji Ă€r ROFL (Rolling On the Floor Laughing). Du kan klicka pĂ„ den stora emojin för att kopiera den.

Relaterade inlÀgg: