Vad händer om man glömmer betala Klarna?

Innehållsförteckning

Vad händer om man glömmer betala Klarna?

Vad händer om man glömmer betala Klarna?

Saknar vi din betalning tillkommer en förseningsavgift. Skulle du ha ett delbetalningskonto och missar att betala flera månader i rad får du ett brev med information om hur mycket du behöver betala in för att kunna fortsätta delbetala. Som ett sista steg kan fakturan gå vidare för inkassoåtgärder.

Kan man få tillbaka pengar från Klarna?

Kundens återbetalning sker på olika sätt beroende på hur kunden har betalat. ... Direktbetalning: Beloppet kommer att betalas tillbaka till kontot som kunden angav i samband med betalning. Faktura: Om kunden har betalat genom Klarnas app eller via Klarna.com kommer vi att återbetala beloppet direkt.

Hur mycket är påminnelseavgift Klarna?

När du gör ett fakturaköp (eller Betala senare som vi kallar det) med Klarna så skickas din faktura till den mailadress du angett vid köpet. Skulle den inte betalas i tid skickas en traditionell pappersfaktura med en påminnelseavgift på 59 kr.

Vart kan man se obetalda fakturor?

I samband med att du får din första faktura får du även tillgång till my.walley.se. Här kan du se status på dina fakturor, ansöka om delbetalning, uppdatera dina uppgifter, flytta förfallodatum, med mera. För att logga in på my.walley.se använder du mobilt BankID.

Relaterade inlägg: